Wimperextensions

Lange wimpers met behulp van wimperextensions

Vaak zie je mensen voorbijkomen met mooie lange wimpers. Sommigen hebben deze van zichzelf, anderen moeten er veel voor over hebben om deze te krijgen. Hiervoor kun je namelijk wimperextensions laten plaatsen. Deze extensions zorgen ervoor dat jouw wimpers er voller en langer uitzien, waardoor jouw blik opener wordt. Ontdek daarom snel de mogelijkheden, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met jouw nieuwe extensions. Onderstaande informatie helpt jou hierbij op weg, zodat je precies weet wat het is, welke technieken er mogelijk zijn en hoe je ze eventueel weer kunt verwijderen.

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions worden ook wel kunstwimpers genoemd. Deze extensions worden een voor een op jouw wimperhaartjes aangebracht, waardoor de wimpers voller, langer en gekrulder lijken. Door extensions aan te brengen op jouw wimpers, hoef je zelf niet meer aan de slag te gaan met mascara en een wimperkruller. Het scheelt jou daarom veel tijd in de ochtend en je kunt er een lange tijd van genieten. Bij de extensions kun je daarom altijd voor verschillende soorten en maten kiezen. Denk hierbij aan krul, kleur, dikte en volume. Een stylist kan jou precies vertellen welke variant het beste bij jouw wimpers past en welke techniek hiervoor gebruikt gaat worden.

Je hebt namelijk meerdere technieken bij het plaatsen van wimperextensions. De eerste is de one-by-one techniek, waarbij er een extension op een wimper geplaatst wordt. Zo heb je altijd dezelfde hoeveelheid extensions als de haren die er altijd al op jouw ogen te vinden waren. Hierbij kun je ook kiezen voor volume lashes, welke eruitzien als waaiertjes. Deze worden weer op een andere manier geplaatst. Je kunt er hierbij voor kiezen om voor een natuurlijke uitstraling te gaan, maar ook voor een mascara uitstraling. Zo kun je zelfs van de dunste wimpers een volle bol maken, zonder dat je hiervoor veel extra’s hoeft te doen. Je kunt deze ook eenvoudig zelf kopen, waarna je aan de slag gaat met de plaatsing.

Waarom zou je wimperextensions kopen?

Wimperextensions hoef je niet altijd in een salon te laten plaatsen. Steeds meer plekken verkopen namelijk ook wimperextensions. Wimperextensions kopen kan jou veel geld schelen, afhankelijk van het soort en het merk dat je aanschaft. Bij drogisten vind je vaak de goedkopere varianten, welke eruitzien als de one-by-one techniek. De duurdere wimpers van de bekende merken zien er meer uit als waaiertjes en zorgen ervoor dat jouw wimpers direct voller zijn. Deze extensions kopen zorgt ervoor dat jouw wimpers op slag meer volume krijgen. Je kunt ze vaak online aanschaffen, waardoor je ze binnen enkele dagen in huis hebt. Je hoeft daarom ook niet zonder te zitten en kunt altijd uitproberen.

Hoe kun je wimperextensions verwijderen?

Het is afhankelijk van het soort wimperextensions hoe je deze het beste kunt verwijderen. Wimperextensions verwijderen die door een salon worden geplaatst, wordt afgeraden. De wimpers groeien namelijk vanzelf uit, waardoor ze loskomen en eraf vallen. Hierdoor heb je wel het nadeel dat jouw wimpers er niet meer natuurlijk uit komen te zien. Hoewel er veel verschillende manieren worden gegeven op het internet om de extensions los te weken is het belangrijk om hiermee te wachten totdat ze er vanzelf afvallen. Zo voorkom je dat je jouw eigen wimpers beschadigt en je met andere problemen komt te zitten.

Wimperextensions verwijderen die je aangeschaft hebt bij de drogist gaat eenvoudiger. Deze extensions kun je er namelijk opplakken met een bijgeleverde lijm. Om deze lijm los te maken kun je gebruik maken van make-up remover. Even laten weken zorgt ervoor dat de lijm oplost en je de wimpers er snel en eenvoudig afhaalt. Ga er echter niet gelijk aan trekken. Wanneer je eraan trekt, kun je namelijk jouw oogleden beschadigen, waardoor er wondjes achterblijven die een lange tijd moeten genezen.